Over Security Totaal

Beveiliging en Security Totaal

Het team achter security totaal wilt u als klant begeleiden en ondersteunen naar een veilig gevoel voor uw huis of uw onderneming. Wij vervullen al meer dan tien jaar de taak als beveiligingsexpert voor netwerken en aan internet gekoppelde systemen voor diverse beveiliging en camera installatie bedrijven. Gespecialiseerd in de cybersecurity en communicatie hebben wij al voor diverse klanten een goede en veilige installatie opgeleverd.

Wilt u uw huis, bedrijfspand of uw vakantiewoning voorzien van een camera systeem, dan bent u bij ons aan het juiste (web)adres. Wij kunnen u adviseren hoe u het maximale uit uw beveiliging kan halen. Voor als u uw logistieke proces wilt vastleggen, of uw vakantiehuis in het warme spanje wilt beveiligen of voor uw persoonlijke gemoedsrust.. Wij hebben voor iedere situatie een passende oplossing. U wilt toch uw spullen beschermen tegen diefstal, schade of insluipers? Door uw systeem te koppelen met de Vip Monitorings dienst van Live Security kunt u uw object maximaal beveiligen. Op deze manier zijn er al honderden pogingen verijdeld, en een aantal criminelen op heterdaad door de politie kunnen laten oppakken.

Wij werken alleen met leveranciers die daadwerkelijk een meerwaarde bieden. De leveranciers moeten een actieve bijdrage leveren en meedenken aan innovatieve oplossingen. De leveranciers waar we op dit moment mee samenwerken voldoen aan die eisen. Doordat we een nauwe samenwerking hebben kunnen we altijd de beste oplossing voor u uitwerken.

We hebben ook een samenwerkingsverband met Live Security BV. Een innovatief bedrijf die een kloof heeft gedicht tussen de conventionele beveiliging en de camera beveiliging. Wij kunnen voor u de koppeling realiseren met hun meldkamer. Deze kunnen uw beveiliging garanderen en proactief diefstal , inbraak en schade voorkomen. Wilt u meer informatie over deze service , neem contact met ons op voor een afspraak voor 24/7 camera toezicht.

Voor klanten die een compleet Camera pakket hebben aangekocht via Security Totaal mogen wij u de eerste maand gratis monitoring aanbieden. U kunt dan kennismaken met de proactieve diensten van Live Security. Wanneer dit bevalt kunnen wij u een contract aanbieden tegen een scherp tarief welke maandelijks opzegbaar is

Wilt u aangesloten worden bij een Europees PAC ( Particulieren Alarm Centrale ) kunt u ons contact met ons opnemen.

Ons Team

Jouke Siekman

Camera installatie specialist

ik zorg voor een goed werkende installatie voor iedere klant !! 

Christina Siekman

Klantenservice en logistiek

Wij zetten ons in om u als klant een premium service te bieden.